Telephone business

Prijs: € 22,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Telephone Business biedt intensieve en systematische training in vaardigheden op het gebied van het zakelijk telefoneren voor mbo, hbo, bedrijfscursussen en zelfstudie. Het boek bevat een scala aan re...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Telephone Business biedt intensieve en systematische training in vaardigheden op het gebied van het zakelijk telefoneren voor mbo, hbo, bedrijfscursussen en zelfstudie. Het boek bevat een scala aan realistische en interactieve oefenvormen, varierend van kennistoepassing tot negotiating skills (cases). Naast de taaluitingen die specifiek zijn voor nagenoeg elk (telefoon)gesprek wordt aandacht besteed aan de belangrijkste telefoonsituaties van zakelijke aard. De bijbe­horende Key (ISBN: 9789066753501) en de dubbel-cd (ISBN: 979066759664) maken deze uitgave ook bijzon­der geschikt voor zelfstudie.

In de nieuwe derde druk hebben de auteurs er voor gekozen om de lezer niet langer met het formele U aan te spreken. In het vocabulaire is U wel blijven staan, omdat de hier gebruikte uitdrukkingen vaak in situaties voorkomen waarin je met een onbekende spreekt. Voor de Engelse uitdrukking maakt dit natuurlijk geen verschil.

Een aantal oefeningen is vervangen of toegevoegd en Useful phrases, Vocabulary en Say it in English zijn aangepast en uitgebreid. Er is een Case aan het elfde hoofdstuk toegevoegd (The Conference) die niet aan een bepaald hoofdstuk is gekoppeld, maar bedoeld is als eerste kennismaking met de cases.
Uitgever Walvaboek
Druk 3
ISBN/EAN 9789066753495
Auteur Campen, T. Van
Vakken Engels

Anderen bestelden ook: