Tendens horeca htrv werkboek kok hoofdgerechten

Prijs: € 18,31
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofdgerechten. Hij leert onder andere over de producten vlees, wild, gevogelte, vis en schaal- en schelpdieren en de bereidingswijzen van deze pro...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofdgerechten. Hij leert onder andere over de producten vlees, wild, gevogelte, vis en schaal- en schelpdieren en de bereidingswijzen van deze producten. Ook maakt hij kennis met vegetarische producten en gerechten. Verder komen in het werkboek de regels van de menuleer aan bod en maakt en wordt er ingegaan op micro-organismen en conserveren.
Uitgever Edu'Actief POD
Druk 1
ISBN/EAN 9789037206074
Auteur Bron, P.
Vakken consumptief - horeca

Anderen bestelden ook: