Tendens htrv 4 vmbo-bk werkboek kok voor- en nagerechten

Prijs: € 18,31
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok voor- en nagerechten en leert hij welke voor- en nagerechten er zijn, waar deze gerechten van gemaakt worden en hoe hij ze moet bereiden. Onderwerp...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok voor- en nagerechten en leert hij welke voor- en nagerechten er zijn, waar deze gerechten van gemaakt worden en hoe hij ze moet bereiden. Onderwerpen als amuses, salades, culinaire cocktails, salpicons, flensjes, fruit, noten en patisserie komen in het boek aan bod. Daarnaast leert de leerling meer over voedingsgewoonten, diƫten, voedingsstoffen en de spijsvertering.
Uitgever Edu'Actief POD
Druk 1
ISBN/EAN 9789037206173
Auteur Bron, P.
Vakken consumptief - bakken
consumptief - horeca
consumptief
consumptief-breed

Anderen bestelden ook: