Tentamentrainer basisboek bedrijfseconomie

Prijs: € 13,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens bedrijfseconomie? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe tentamentrainer bij de 9e editie van het Basisboek Bedrijfseconomie ech...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens bedrijfseconomie? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe tentamentrainer bij de 9e editie van het Basisboek Bedrijfseconomie echt iets voor jou. Met deze efficiƫnte tentamentrainer bespaar je veel tijd en haal je het beste uit jezelf!
De tentamentrainer geeft je een samenvatting en overzicht van de belangrijkste begrippen uit elk hoofdstuk van het Basisboek Bedrijfseconomie. Dit geeft je een prima houvast bij de voorbereiding op je tentamen. Voor het volledige begrip van de stof en de juiste context heb je natuurlijk nog wel het Basisboek nodig.
De beste studieroute is als je eerst het Basisboek doorneemt met bijbehorende opgaven, vervolgens de stof herhaalt en daarna traint met de tentamentrainer. Met de tentamentrainer maak je je voorbereiding helemaal af en kies je doelgericht voor het beste resultaat.
Op de bijbehorende website bij het opgavenboek vind je extra online ondersteuning zoals
toetsen, een begrippentrainer en webcolleges. In deze webcolleges geeft een ervaren docent je een glasheldere uitleg en uitwerking van geselecteerde opgaven. Voor comfortabel colleges volgen op elke locatie!
Waarom kiezen voor Tentamentrainers Basisboek Bedrijfseconomie:
- efficiƫnte en resultaatgerichte tentamenvoorbereiding;
- sluit helemaal aan bij Basisboek Bedrijfseconomie;
- vormt een compleet trainingspakket met de overige onderdelen bij Basisboek Bedrijfseconomie.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001834333
Auteur Boer. P. Brouwers. M.P. Koetzier. W.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: