Tentamentrainer bedrijfseconomie voor besturen van organisaties

Prijs: € 13,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Tentamentrainer Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens bedrijfseconomie? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe ten...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Tentamentrainer Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties
Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens bedrijfseconomie? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe tentamentrainer bij de 5e editie van het hoofdboek Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties echt iets voor jou. Met deze efficiƫnte tentamentrainer bespaar je veel tijd en haal je het beste uit jezelf! Op de bijbehorende website vind je extra toetsen, een begrippentrainer, webinstructies en de uitwerkingen. Handige online tools die je snel verder helpen bij je tentamentraining.
De tentamentrainer geeft je een samenvatting en overzicht van de belangrijkste begrippen uit elk hoofdstuk van het hoofdboek Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties. Dit geeft je een prima houvast bij de voorbereiding op je tentamen. Voor het volledige begrip van de stof en de juiste context heb je natuurlijk nog wel het hoofdboek nodig.
De beste studieroute is als je eerst het hoofdboek doorneemt met bijbehorende opgaven, vervolgens de stof herhaalt en daarna traint met de tentamentrainer. Met de tentamentrainer maak je je voorbereiding helemaal af en kies je doelgericht voor het beste resultaat.
Waarom kiezen voor Tentamentrainers Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties:
- efficiƫnte en resultaatgerichte voorbereiding op tentamens;
- compleet trainingspakket inclusief online begeleiding;
- snel inzicht in hoofdlijnen vakgebied.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001834326
Auteur Heezen, A.W.W.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: