Tentamentrainer Boekhouden geboekstaafd 1

Prijs: € 12,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens boekhouden? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe tentamentrainer bij de 12e editie van Boekhouden geboekstaafd 1 echt iets voo...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens boekhouden? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe tentamentrainer bij de 12e editie van Boekhouden geboekstaafd 1 echt iets voor jou. Met deze efficiƫnte tentamentrainer bespaar je veel tijd en haal je het beste uit jezelf! Als je het hoofdboek hebt aangeschaft, krijg je met de unieke code bij het boek toegang tot de ondersteunende website www.boekhoudengeboekstaafd1.noordhoff.nl. Daar vind je extra toetsen, een begrippentrainer en de uitwerkingen.
De tentamentrainer geeft je een samenvatting en overzicht van de belangrijkste begrippen uit elk hoofdstuk van het hoofdboek Boekhouden geboekstaafd 1. Dit geeft je een prima houvast bij de voorbereiding op je tentamen. Voor het volledige begrip van de stof en de juiste context heb je natuurlijk nog wel het hoofdboek zelf nodig.
De beste studieroute is als je eerst het hoofdboek doorneemt met bijbehorende opgaven, vervolgens de stof herhaalt en daarna traint met de begrippentrainer. Met de tentamentrainer maak je je voorbereiding helemaal af en kies je doelgericht voor het beste resultaat.
Waarom kiezen voor Tentamentrainer Boekhouden geboekstaafd 1
- efficiƫnte en resultaatgerichte voorbereiding tentamens;
- compleet trainingspakket inclusief online begeleiding;
- snel inzicht in hoofdlijnen vakgebied.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001834401
Auteur Fuchs, H. Vlimmeren, S.J.M. van
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: