Tentamentrainer management accounting: berekenen, beslissen en beheersen

Prijs: € 13,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens Management Accounting? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe tentamentrainer bij de 4e editie van Management Accounting echt ie...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Wil jij je snel en grondig voorbereiden op de tentamens Management Accounting? Met grote kans op een goed resultaat? Dan is de nieuwe tentamentrainer bij de 4e editie van Management Accounting echt iets voor jou! Met deze efficiƫnte tentamentrainer bespaar je veel tijd en haal je het beste uit jezelf! Op de bijbehorende website vind je handige online tools zoals een uitgebreide interactieve toetsenbank, extra online vraagstukken en uitwerkingen.
De tentamentrainer geeft je een samenvatting en overzicht van de belangrijkste begrippen uit elk hoofdstuk van het hoofdboek Management Accounting. Dit geeft je een prima houvast bij de voorbereiding op je tentamen. Voor het volledige begrip van de stof en de juiste context heb je natuurlijk nog wel het hoofdboek zelf nodig.
De beste studieroute is als je eerst het hoofdboek doorneemt met bijbehorende opgaven, vervolgens de stof herhaalt en daarna traint met de tentamentrainer. Met de tentamentrainer maak je je voorbereiding helemaal af en kies je doelgericht voor het beste resultaat.
Waarom kiezen voor Tentamentrainers Management Accounting:
- efficiƫnte en resultaatgerichte voorbereiding op de tentamens;
- compleet trainingspakket inclusief online begeleiding;
- glashelder overzicht hoofdlijnen vakgebied.


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001834319
Auteur Koetzier, W. Epe, P.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: