Thuis in Windows Vista

Prijs: € 17,50
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

In onze samenleving kunnen veel mensen met de computer een brief schrijven en printen, een mailtje sturen en iets opzoeken op internet. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Thuis in Windows Vista...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In onze samenleving kunnen veel mensen met de computer een brief schrijven en printen, een mailtje sturen en iets opzoeken op internet. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Thuis in Windows Vista is bedoeld voor wie meer plezier wil hebben van wat de computer met Windows Vista te bieden heeft.
U leert hoe u uw schijven, mappen en bestanden goed kunt beheren. Ook komt aan de orde hoe u de pc kunt gebruiken voor foto’s en muziek en voor apparaten zoals een digitale camera. Verder leert u hoe u de werkomgeving aanpast aan uw eigen voorkeuren en hoe u met meerdere gebruikers op één computer kunt werken. Ten slotte wordt aandacht besteed aan de veiligheid en het onderhoud van de computer.
De nadruk ligt op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte inleidende tekst, gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. De lessen worden afgesloten met extra oefenopdrachten en toetsvragen.
Thuis in Windows Vista is een vervolg op Wegwijs in Windows Vista en Wegwijs in de wereld van internet. Het kan in cursussen gebruikt worden maar is ook geschikt voor zelfstudie

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als op cd-rom en internet. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge – ComputerEducatie.

Thuis in Windows Vista maakt deel uit van een serie. In deze serie verschenen ook:

Wegwijs in Windows Vista
Wegwijs in de wereld van Windows XP
Wegwijs in Word 2007
Wegwijs in de wereld van Word (voor Word 2003 en eerder)
Thuis in de wereld van Word
Wegwijs in Excel 2007
Wegwijs in de wereld van Excel (voor Excel 2003 en eerder)
Wegwijs in de wereld van internet
Wegwijs in de wereld van websites bouwen
Wegwijs in de wereld van digitale foto’s

Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 1
ISBN/EAN 9789046901410
Auteur Osnabrugge, H. van
Vakken Informatiekunde

Anderen bestelden ook: