Toegepaste organisatiekunde

Prijs: € 62,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Alweer de zesde editie van Toegepaste organisatiekunde! De beste keus voor jou als je de meest succesvolle inleiding op het gebied van organisatiekunde zoekt. In deze zesde editie vind je: besprekinge...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Alweer de zesde editie van Toegepaste organisatiekunde! De beste keus voor jou als je de meest succesvolle inleiding op het gebied van organisatiekunde zoekt. In deze zesde editie vind je: besprekingen van toonaangevende boeken uit de organisatiekunde waaronder de managementklassiekers, 20 nieuwe mythes uit de organisatiekunde en belangrijke informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen, interculturalisering, social media en nieuwe businessmodellen. Alles duidelijk toegelicht met nieuw aansprekend beeldmateriaal, actuele cases en nieuwe praktijkvoorbeelden.
Via de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.toegepasteorganisatiekunde.noordhoff.nl. Hier vind je toetsen met feedback en studieadvies, een begrippentrainer en begrippentest, een werkboekmodule, uitwerkingen en antwoorden, figuren, links en webcolleges die de leerstof duidelijk toelichten.
Toegepaste organisatiekunde is een gewild standaardwerk onder studenten. Het valt op door de prachtige full colour uitvoering, de aansprekende praktijkvoorbeelden, de compleetheid en de handige digitale ondersteuning. Een bestseller waarmee jij je snel en resultaatgericht voor kunt bereiden op je tentamens.
Uniek is de multidisciplinaire benadering. Het boek koppelt disciplines zoals economie, psychologie, bedrijfskunde, technologie en sociologie aan organisatiekunde en management. Een aanrader voor alle studenten die zich de basis van het vakgebied management en organisatie en organisatiekunde eigen moeten maken.
Waarom kiezen voor Toegepaste organisatiekunde:
- compleet standaardwerk en bestseller vakgebied!
- toegankelijk door praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal;
- uitgebreide digitale ondersteuning - ideale voorbereiding tentamens.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001834203
Auteur Thuis, Peter
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: