Toerisme in kaart

Prijs: € 55,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Toeristische topografie behandelt plaatsen die van toeristisch belang zijn. Dit kunnen steden of stranden zijn, maar ook attracties of musea. Toerisme in kaart leert de opgedane kennis om te zetten in...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Toeristische topografie behandelt plaatsen die van toeristisch belang zijn. Dit kunnen steden of stranden zijn, maar ook attracties of musea. Toerisme in kaart leert de opgedane kennis om te zetten in praktische vaardigheden, zoals het uitzetten van reisroutes, het maken van afwegingen en het geven van reisadvies.Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Toerisme in kaart beperkt zich niet tot enkele facetten binnen het toerisme, maar geeft een breed inzicht in verschillende thema’s van het toerisme: natuurwonderen, cultuurtoerisme, buitensport, zonvakanties, festivalreizen en lekker weg in eigen land. Daarnaast behandelt het praktische plaatsen, zoals luchthavens, cruiseroutes en uitvalsbases voor trips en safari’s. Dit handboek is effectief in gebruik: het is geordend, kent verschillende zoeksystemen en de vormgeving staat geheel in dienst van efficiënt gebruik.

Op de bijbehorende website staan talloze verwijzingen naar en een verdere verdieping van de onderwerpen die in het boek behandeld worden, en ook een toets met meerkeuzevragen om de opgedane kennis te toetsen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001802462
Auteur Janssens. Diederick
Vakken Mens en maatschappij

Anderen bestelden ook: