Uitspraaktrainer in de les (+ cd-rom)

Prijs: € 43,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

OmschrijvingUitspraaktrainer is een nieuwe methode om de uitspraak van NT2- en NVT-cursisten te verbeteren. De Uitspraaktrainer steunt op twee pijlers die samen tot de beste resultaten zullen leiden: ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving
Uitspraaktrainer is een nieuwe methode om de uitspraak van NT2- en NVT-cursisten te verbeteren. De Uitspraaktrainer steunt op twee pijlers die samen tot de beste resultaten zullen leiden: de docent en de computer als uitspraaktrainers. Dankzij uitgekiende werkvormen voor in de les en een daarop afgestemd online oefenprogramma kan uitspraak eindelijk een volwaardig onderdeel worden van het lesprogramma, naast de reguliere NT2-methodes.

LET OP: De methode verschijnt begin juni 2009!

Begin- en eindniveau
De methode is geschikt voor zowel beginners, als halfgevorderden en gevorderden.

Over de auteur
Hinke van Kampen, Vita Olijhoek, Ruud Stumpel en Chris van Veen zijn werkzaam bij de afdeling Nederlands Tweede Taal van de Vrije Universiteit. Ze zijn de samenstellers van CODE en zijn experts op het gebied van uitspraakonderwijs. Ze verzorgen workshops over uitspraak op verzoek.


Uitspraaktrainer in de les
Uitspraakverbetering voor anderstaligen
Dit docentenboek biedt inzicht in het belang van uitspraaktraining, helpt bij de analyse van uitspraakproblemen en geeft achtergrondinformatie over de uitspraak van het nederlands. Verder bevat de Uitspraaktrainer in de les gedetailleerd beschreven werkvormen voor de uitspraak van klanken, woordaccent, verbonden spraak, intonatie en uitspraak en spelling. p de cd-rom staan werkbladen waarmee de docent in de les meteen aan het werk kan.

2009 | 1e | ISBN 9789085067436 | paperback incl. Windows cd-rom, 150 p.


Uitspraaktrainer online
Uitspraakverbetering voor anderstaligen
Online oefeningen en spellen om je uitspraak te verbeteren.

2009 | - | ISBN D300DIG009008 | 1 jaar online toegang via www.nt2online.nl
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 1
ISBN/EAN 9789085067436
Auteur Stumpel, R.
Vakken Nederlands
Nt2

Anderen bestelden ook: