Value-based Project Management

Prijs: € 34,99
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Complexe projecten lijken eerder chaos dan orde. Planningen worden niet gehaald, van beheersing is geen sprake en conflicten zijn eerder regel dan uitzondering. Kortom: chaos alom. Zie dan je opdracht...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Complexe projecten lijken eerder chaos dan orde. Planningen worden niet gehaald, van beheersing is geen sprake en conflicten zijn eerder regel dan uitzondering. Kortom: chaos alom. Zie dan je opdrachtgever nog maar eens tevreden te houden. Maar in die chaos is weldegelijk orde te herkennen. Gewoon een kwestie van anders kijken. Value-based Project Management helpt daarbij. Vanuit het perspectief van het chaosdenken worden je elf interventies aangereikt: Project's Eleven.

Door te investeren in Project's Eleven maak je jouw project robuust en flexibel genoeg om te kunnen reageren op onverwachte en geplande gebeurtenissen. Want, alhoewel een stabiele omgeving zou helpen in het beheersen van een project, de werkelijkheid is echt anders. De elf interventies zorgen ervoor dat je orde in de chaos ziet. Gebaseerd op onder meer visie, transparantie en vertrouwen kun je elk complex project laten groeien in projectvolwassenheid. Zo maak je niet alleen je opdrachtgever blij, maar is iedere betrokkene er trots op te mogen bijdragen aan dit chaosproject!

Nicoline Mulder
Dr.ir.drs. Nicoline Theodora Mulder is consultant en onderzoeker op het gebied van projectmanagement en gepromoveerd op een projectaanpak vanuit het chaosdenken.
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 0
ISBN/EAN 9789462200296
Auteur Mulder, Nicoline
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: