Vang je eigen schaduw

Prijs: € 22,99
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Mensen met een drukke baan en een overbezet privéleven komen niet gemakkelijk toe aan het onderzoeken van hun ervaringen. Ze missen zo een kans om te leren. Vang je eigen schaduw nodigt uit om wél die...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Mensen met een drukke baan en een overbezet privéleven komen niet gemakkelijk toe aan het onderzoeken van hun ervaringen. Ze missen zo een kans om te leren. Vang je eigen schaduw nodigt uit om wél diepgaand stil te staan bij je functioneren, en zelfreflectie te oefenen en te voeden.

Oefeningen voor leven en loopbaan
Met 'Vang je eigen schaduw' kun je leren van successen en fouten, en leren een zinnig oordeel te hebben over de omgeving, zonder jezelf te sparen. Je gaat concreet aan de slag door je levensverhaal te schrijven en daarna een aantal 'workshops' te volgen, zoals 'knopen doorhakken', 'creativiteit', 'ontspannen' en 'kracht en kwaliteit'. De oefeningen geven meer zicht op jezelf en leiden naar een nieuwe koers in je leven en loopbaan. Door je eigen schaduw te 'vangen', geef je inhoud en vorm aan voornemens, doelen, verlangens en wensen.

Uitgever Uitgeverij Thema
Druk 1
ISBN/EAN 9789058710901
Auteur Bienemann. Margriet
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: