Verder met alfalfaschrift

Prijs: € 20,24
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Verder met Alfaschrift is een cursus schrijven voor volwassen anderstaligen die nooit hebben leren schrijven. Letters en cijfers worden geleerd en geoefend, de motoriek van het schrijven wordt getrain...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Verder met Alfaschrift
is een cursus schrijven voor volwassen anderstaligen die nooit hebben leren schrijven. Letters en cijfers worden geleerd en geoefend, de motoriek van het schrijven wordt getraind en de cursist leert schrijven aan de hand van functionele schrijfoefeningen, waarbij gebruik is gemaakt van authentiek materiaal, zoals kaarten, formulieren en boodschappenlijstjes.
In Alfaschrift hebben de cursisten kennis gemaakt met het Latijnse alfabet en ze hebben geleerd om de kleine letters te herkennen en schrijven. In Verder met Alfaschrift wordt gewerkt aan een vloeiend en goed leesbaar blokschrift. De cursisten leren werken met een iets kleiner lettertype dan in Alfaschrift, ze herhalen de kleine letters en leren de cijfers en hoofdletters te schrijven. Verder wordt er aan de schrijfbeweging gewerkt door te oefenen met het schrijven van hoeken en diagonale lijnen.
Verder met Alfaschrift is erop gericht om cursisten op een volwassen, eenvoudige en efficiƫnte manier te ondersteunen bij het aanleren van het Latijnse schrift.
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 1
ISBN/EAN 9789089534613
Auteur Brandt, M. van den
Vakken Nederlands
Nt2

Anderen bestelden ook: