Voyages 3 tekst-/werkboek

Prijs: € 51,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het tekstboek bestaat uit twaalf unités. Elke unité heeft een bepaald thema en bestaat uit twee delen. De belangrijkste taalfuncties en grammaticale onderwerpen worden in de les in gekleurde kaders aa...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Het tekstboek bestaat uit twaalf unités. Elke unité heeft een bepaald thema en bestaat uit twee delen. De belangrijkste taalfuncties en grammaticale onderwerpen worden in de les in gekleurde kaders aangeboden. De stof is zo duidelijk te herkennen en gemakkelijk te herhalen voor wie een keer een les mist.

Op de overzichtspagina aan het einde van elke unité worden de geleerde taalfuncties en grammatica kort samengevat.De Savoir-faire-lessen dienen om het geleerde te herhalen en de balans op te maken. De volgende onderdelen komen hierin steeds aan bod: leerstrategieën, spellen met achtergrondinformatie over land en volk, en een test om het eigen leerproces te volgen.

Achter in het tekstboek staan een grammaticaoverzicht, een werkwoordenoverzicht, de transcripties van de luisterteksten, een woordenlijst per les en een alfabetische woordenlijst Frans - Nederlands. Met behulp van deze bijlagen kan eenieder gemakkelijk zelfstandig aan het werk. Bij het tekstboek hoort een audio-cd met alle luisteroefeningen.
Uitgever Intertaal bv
Druk 2
ISBN/EAN 9789054517146
Auteur Jambon, K.
Vakken Frans

Anderen bestelden ook: