De Vragenlijst

Prijs: € 42,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De Vragenlijst Vragenlijsten zijn een belangrijk instrument om informatie te verzamelen. Maar het opstellen van een goede vragenlijst is een lastige en tijdrovende klus. De herziene editie is geactual...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De Vragenlijst
Vragenlijsten zijn een belangrijk instrument om informatie te verzamelen. Maar het opstellen van een goede vragenlijst is een lastige en tijdrovende klus. De herziene editie is geactualiseerd, uitgebreid en aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten. Met veel aandacht voor het online afnemen van vragenlijsten! Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.devragenlijst.noordhoff.nl. Daar vind je handige voorbeeldvragenlijsten en checklists.
De Vragenlijst biedt je een complete handleiding met handige online checklists en direct toepasbare adviezen. Met dit boek wordt onderzoek doen een stuk eenvoudiger. Kortom: als je snel een verantwoorde vragenlijst wilt ontwikkelen, kies dan voor de betrouwbare begeleiding van De Vragenlijst. Dat bespaart je een hoop tijd. Met grote kans op een goed resultaat.
De Vragenlijst behandelt meer en minder bekende vraagsoorten, de formulering van vragen, het opstellen van antwoordcategorie├źn en de manier van afnemen van de lijst. De nadruk ligt vooral op een solide verwerving van de gewenste gegevens. Je leert dat er veel bij komt kijken om een goede vragenlijst te ontwikkelen.
Waarom kiezen voor De Vragenlijst:
- complete handleiding met direct toepasbare adviezen;
- steun in de rug bij het opstellen van een verantwoorde vragenlijst;
- gebaseerd op praktijkervaringen - met handige online checklists!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001834142
Auteur Brinkman, J.H.M.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: