Vroege lijsters 2014

Prijs: € 21,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De Vroege lijsters (12-14 jaar) bestaat uit: - De sekte van de Cobra - Paul van Loon - De brief voor de koning - Tonke Dragt - Wraak - Danielle Bakhuis - Het dertiende uur - Marjet van Cleeff - Eindel...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


De Vroege lijsters (12-14 jaar) bestaat uit:
- De sekte van de Cobra - Paul van Loon
- De brief voor de koning - Tonke Dragt
- Wraak - Danielle Bakhuis
- Het dertiende uur - Marjet van Cleeff
- Eindelijk actie - Jacques Vriens

De sekte van de Cobra
Kiezel slaat op de vlucht als een duistere man hem wil ontvoeren. In de stad ontmoet hij Jessie. Zij is op zoek naar haar broer, die zich heeft aangesloten bij een geheimzinnige sekte.

De brief voor de koning
In de nacht voordat Tiuri tot ridder zal worden geslagen, hoort hij een fluisterstem: ‘In Gods naam, doe open!’ Hoewel de regels hem dit verbieden opent Tiuri de deur. Een onbekende jonge man vraagt hem een belangrijke brief te brengen naar koning Unauwen. Dit blijkt een bijzonder gevaarlijke opdracht. Tiuri wordt achtervolgd door boosaardige Rode Ruiters, die hem met de dood bedreigen.

Wraak
Als Frederique haar relatie met Sven uitmaakt, is hij zo ontzettend kwaad op haar dat hij een filmpje op internet zet waar ze bepaald niet blij mee is. Iedereen op school heeft het erover. Wat moet Frederique doen? Negeert ze het? Of neemt ze... wraak?

Het dertiende uur
Ment raapt altijd alles op wat maar een beetje interessant lijkt. Deze keer is het geen mooie steen of scherf, maar een oud, versleten mobieltje. En als dat een uur later afgaat, begint de nachtmerrie.

Eindelijk actie
Boris is net 15 jaar en heeft het voortdurend met zijn ouders aan de stok. Zijn moeder wordt gek van hem en zijn vader vindt dat alle pubers een tijdje opgesloten zouden moeten worden.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001839277
Auteur Noordhoff
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: