Vrouwenpower 1 de krachtbron van een nieuwe wereld

Prijs: € 17,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Als er op aarde ooit een tijd komt dat vrouwen zich verenigen om het welzijn en het goede van de mensheid na te streven, dan zal een kracht worden ontketend die haar weerga niet kent, schreef Matthew ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Als er op aarde ooit een tijd komt dat vrouwen zich verenigen om het welzijn en het goede van de mensheid na te streven, dan zal een kracht worden ontketend die haar weerga niet kent, schreef Matthew Arnold in 19xx.
Die tijd is nu gekomen.

Vrouwenpower toont hoe jij zelf in staat bent om de wereld te veranderen. Het beschrijft de kracht van vrouwen door de geschiedenis heen, de kwaliteiten die jij hebt en de opdacht die eeuwen geleden al aan jou werd gegeven.

Jij beschikt over de kracht om die opdracht te vervullen. Jouw acties vandaag zullen het leven van morgen bepalen. Vrouwenpower moedigt alle vrouwen aan om niet de hakken in het zand te zetten, maar juist met ferme tred de toekomst binnen te stappen.

Visie
Inspiratie
Actie

Christine Pannebakker is schrijfster van succesvolle motiverende boeken als Wie ben ik en Het Mama Masterplan, journaliste en columniste voor o.m. Happinez, De Standaard, Sen, Margriet en Libelle. Het AD noemde haar De Nederlandse James Redfield en Neale Donald Walsch zei over haar eerste boek: Dit is de boodschap die de wereld nodig heeft. Christine geeft lezingen in Nederland en Belgiƫ, is de keynotespreker op het Godinnenspektakel in 2009 en zal veel media-aandacht krijgen door de nieuwe boodschap die ze presenteert. Zie ook haar website www.hetmamamasterplan.nl
Uitgever Pimento
Druk 1
ISBN/EAN 9789049960124
Auteur Pannebakker, c.
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: