Wegwijs in excel 2007

Prijs: € 17,00
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

De ledenadministratie bijhouden van een kaartclub, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp va...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De ledenadministratie bijhouden van een kaartclub, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp van Excel eenvoudig geklaard kunnen worden.
Wegwijs in Excel 2007 is een eerste kennismaking met dit veelgebruikte programma. In acht lessen leert u hoe u gegevens makkelijk kunt invoeren, wijzigen en bewaren. U leert werken met formules en functies om berekeningen te maken én u leert de gegevens op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld met een grafiek.
De nadruk ligt op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte inleidende tekst gevolgd door stap-voor-stap-opdrachten, waarin u oefent met herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven. De lessen worden afgesloten met extra oefeningen en toetsvragen.
Wegwijs in Excel 2007 is geschreven voor cursisten die de weg al weten in Windows en met muis en toetsenbord kunnen werken. Het is geschikt voor gebruik in een cursus, maar ook voor zelfstudie. Er wordt gewerkt met Excel 2007 onder Windows Vista, maar het boek is ook bruikbaar voor cursisten met Excel 2007 onder Windows XP.

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als op cd-rom en internet. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge – ComputerEducatie.

Wegwijs in Excel 2007 maakt deel uit van een serie. In deze serie verschenen ook:

Wegwijs in Windows Vista
Wegwijs in de wereld van Windows XP
Wegwijs in Word 2007
Wegwijs in de wereld van Word (voor Word 2003 en eerder)
Wegwijs in de wereld van Excel (voor Excel 2003 en eerder)
Wegwijs in de wereld van internet
Wegwijs in de wereld van websites bouwen
Wegwijs in de wereld van digitale foto’s
Thuis in de wereld van Word


Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 4
ISBN/EAN 9789046901311
Auteur Osnabrugge, H. van
Vakken Informatiekunde

Anderen bestelden ook: