Wegwijs in powerpoint 2007

Prijs: € 17,50
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u uw verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, m...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u uw verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar ook in de privésfeer is het een heel geschikt programma. Met behulp van PowerPoint kunt u bijvoorbeeld uw vakantiefoto's in een fotoalbum presenteren, of een presentatie maken voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of huwelijk.

Dit boek maakt u wegwijs in PowerPoint. In acht lessen, die uit praktische opdrachten bestaan, leert u onder andere welke mogelijkheden PowerPoint heeft om tekst in te voeren en op te maken, hoe u kunt werken met foto's en geluids- en filmfragmenten, hoe u grafieken maakt, hoe u een presentatie kunt afspelen en hoe u een fotoalbum maakt.

Wegwijs in PowerPoint 2007 is geschikt voor gebruik in cursussen en voor zelfstudie. Ervaring met PowerPoint is niet nodig.

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als op cd-rom en internet. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge ¿ ComputerEducatie.
Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 1
ISBN/EAN 9789046901878
Auteur Osnabrugge, H. van
Vakken Informatiekunde

Anderen bestelden ook: