Wegwijs in de wereld van internet

Prijs: € 17,50
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Internet heeft zijn plaats veroverd in de samenleving. Wie midden in de maatschappij wil staan, heeft de vaardigheden nodig om internet te kunnen gebruiken. Steeds meer mensen gaan online en willen ke...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Internet heeft zijn plaats veroverd in de samenleving. Wie midden in de maatschappij wil staan, heeft de vaardigheden nodig om internet te kunnen gebruiken. Steeds meer mensen gaan online en willen kennismaken met de fascinerende mogelijkheden die internet biedt.

Wegwijs in de wereld van internet is een cursusboek voor mensen die nog geen ervaring hebben met internet. Het accent ligt op de praktijk. In zeven lessen leert u wat internet is en hoe u het kunt gebruiken. Stap voor stap wordt duidelijk gemaakt hoe u informatie zoekt en bewaart, hoe u e-mails stuurt en wat u kunt doen om veilig te internetten. In de laatste les maakt u een toets via internet, waarna u zelf een certificaat kunt downloaden.

Het boek is geschikt voor volwassenen die een cursus volgen bij roc's, buurthuizen, volksuniversiteiten of ouderenorganisaties, maar ook voor zelfstandige gebruikers die al enigszins vertrouwd zijn met de computer en met Windows.

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als op cd-rom en internet. Ze heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge ¿ ComputerEducatie.

Wegwijs in de wereld van internet maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Windows, Word, Excel, PowerPoint, digitale foto¿s en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.
Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 5
ISBN/EAN 9789046902318
Auteur Osnabrugge, H. van
Vakken Informatiekunde

Anderen bestelden ook: