Wegwijs in word 2007

Prijs: € 14,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Tekstverwerken is nog steeds een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2007 leren beginners de basisvaardigheden van tekstver...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Tekstverwerken is nog steeds een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2007 leren beginners de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2007. Op een toegankelijke en aantrekkelijke manier komt in dit boek aan de orde hoe je teksten kunt typen, opslaan, afdrukken, openen en wijzigen. Maar ook andere vaardigheden komen aan bod, zoals opmaken, knippen, plakken en kopiëren, en het maken van tabellen, figuren en tekeningen.

De nadruk ligt op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte inleidende tekst, gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. De lessen worden afgesloten met extra oefenopdrachten en toetsvragen.

Er wordt gewerkt met Word 2007 onder Windows Vista. De aanwijzingen in dit boek maken het echter ook geschikt voor gebruikers van Word 2007 onder Windows XP.

Wegwijs in Word 2007 is geschreven voor cursisten die met muis en toetsenbord kunnen werken. Het is geschikt voor (volwassen) cursisten bij onder meer ROC’s, buurthuizen, volksuniversiteiten en ouderenorganisaties, maar ook voor zelfstudie.

Marian Ponsioen-van der Hulst is werkzaam bij het Regio College Zaanstreek-Waterland, sector Volwasseneneducatie Purmerend. Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als op cd-rom en internet. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge – ComputerEducatie
Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 1
ISBN/EAN 9789046901304
Auteur Ponsioen - Van Der Hulst, M.Osnabrugge, H. Van
Vakken Informatiekunde

Anderen bestelden ook: