Wegwijzer

Prijs: € 31,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

WegwijzerVoorbereiding op het KNS-examenJenny van der Toorn-SchutteOmschrijvingWegwijzer is een methode die mensen voorbereidt op het KNS-deel van het inburgeringsexamen in Nederland. In dit boek word...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Wegwijzer
Voorbereiding op het KNS-examen
Jenny van der Toorn-Schutte


Omschrijving
Wegwijzer is een methode die mensen voorbereidt op het KNS-deel van het inburgeringsexamen in Nederland. In dit boek worden alle onderwerpen uit de eindtermen voor het vak Kennis van de Nederlandse Samenleving behandeld. Denk daarbij aan onderwerpen als: wonen en werken, gezondheid, politiek, onderwijs, instanties etc.

Het is de auteur gelukt om in de zeer succesvolle Op-wegreeks de kennis van de Nederlandse samenleving terug te brengen tot de kern: in korte heldere zinnen legt ze precies uit wat iemand moet weten om succesvol te kunnen inburgeren.

Het boek bevat 20 lessen, de teksten lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn verduidelijkt met illusraties. Elke les bevat vijf opdrachten vergelijkbaar met die van het KNS-examen. Achter in het boek staan nog eens 60 extra multiplechoicevragen. de teksten zijn ook te beluisteren via de bijgeleverde cd.

Begin- en eindniveau
Het taalniveau van Wegwijzer is A2. De cursisten kunnen de lessen zelfstandig doorlopen. Dankzij de illustraties en de woordenlijst achterin is de inhoud gemakkelijk te begrijpen.

Over de auteur
Jenny van der Toorn heeft al vele goedlopende uitgaves op haar naam staan: Klare taal, Eenvoudige basisgrammatica en Andere taal.

In de Op-wegreeks verschenen eerder: Op weg en Onderweg.

Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 1
ISBN/EAN 9789085067221
Auteur Toorn-Schutte, J Van Der
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: