Windows 8 voor senioren

Prijs: € 24,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Windows 8.1 voor senioren deel 1 is hét ideale boek voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 8.1. Alle belangrijke on...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Windows 8.1 voor senioren deel 1 is hét ideale boek voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 8.1.
Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde. Bijvoorbeeld veilig internetten, e-mails versturen en werken met mappen en bestanden, maar ook foto's en video bekijken en muziek beluisteren. Stap voor stap en in uw eigen tempo maakt u kennis met de nieuwe en vernieuwde programma's en apps van Windows 8.1. Ook leert u werken met het nieuwe startscherm en maakt u instellingen die het gebruik van uw computer en Windows 8.1 gemakkelijker maken.
Het boek bevat extra oefeningen om het geleerde te herhalen en begeleidende instructievideo's op de website om te bekijken hoe bepaalde handelingen uitgevoerd dienen te worden. Zo raakt u in een korte tijd vertrouwd met Windows 8.1!

Computerboeken van Uitgeverij Visual Steps zijn geschreven volgens de stap voor stap-methode voorzien van schermafbeeldingen.

Een greep uit de onderwerpen:
* stap voor stap kennismaken met Windows 8.1
* werken met mappen en bestanden
* veilig surfen op internet
* e-mails versturen
* aan de slag met foto's, video en muziek
* handige instellingen maken op de pc of laptop
* beveiliging van uw computer

Benodigde voorkennis:
Basiskennis werken met Windows 7, Vista of XP.

Geschikt voor:
Windows 8.1 op desktop computer of laptop.
Uitgever Visual Steps BV
Druk 7
ISBN/EAN 9789059052284
Auteur Studio Visual Steps
Vakken Informatiekunde

Anderen bestelden ook: