Wiskunde interactief breuken basisschool/vmbo/hv/pabo

Prijs: € 9,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Wiskunde Interactief Breuken voor de Basisschool, Vmbo, Havo/VWO en Pabo behandelt het optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen van breuken. Inzicht en vaardigheid in breuken vormt een onmisbare...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Wiskunde Interactief Breuken voor de Basisschool, Vmbo, Havo/VWO en Pabo behandelt het optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen van breuken. Inzicht en vaardigheid in breuken vormt een onmisbare basis voor algebra.

- Het hoe en waarom van breuken
- Vereenvoudigen
- Optellen
- Aftrekken
- Vermenigvuldigen
- Delen

De cd-rom Breuken behandelt de kennis van breuken die nodig is om vervolgens zonder veel problemen algebra te kunnen leren. Om die reden is deze cd-rom over breuken opgenomen in de serie Wiskunde Interactief. Kennis van breuken is immers van groot belang voor een goed inzicht in algebra en dus ook voor een goed inzicht in natuurkunde en scheikunde. Met behulp van bewegende beelden en animaties wordt moeilijke en abstracte stof op een zeer inzichtelijke wijze uitgelegd en concreet gemaakt. De teksten worden ook voorgelezen, waardoor de leerling rustig wordt en zijn aandacht niet snel verslapt. De leerling kan elk stukje tekst desgewenst meerdere keren horen.

Geschikt voor Windows 7, Vista, XP.


Uitgever Karakter Interactive
Druk 0
ISBN/EAN 9789061125341
Auteur PLAS
Vakken Wiskunde

Anderen bestelden ook: