Wiswijs

Prijs: € 66,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Wiswijs is vooral bedoeld voor studenten die de wiskunde willen ophalen of bijspijkeren die nodig is als voorkennis voor een studie aan een hogeschool of universiteit. Deze opleidingen bieden vaak aan...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Wiswijs is vooral bedoeld voor studenten die de wiskunde willen ophalen of bijspijkeren die nodig is als voorkennis voor een studie aan een hogeschool of universiteit. Deze opleidingen bieden vaak aansluitcursussen aan waarbij Wiswijs wordt gebruikt. Maar ook voor zelfstudie is Wiswijs uitstekend te gebruiken.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Waarom Wiswijs?
Uitgangspunt is dat met name volwassenen wiskundig weerbaarder zijn wanneer hun wiskundekennis niet gebaseerd is op onbegrepen trucs maar op inzicht. De uitnodigende toon en de doordachte aanwijzingen maken Wiswijs heel toegankelijk, ook voor mensen die in het verleden misschien minder plezierige ervaringen met wiskunde hebben gehad. Verwijzingen naar relevante voorkennis, opmerkingen over verschillende notaties, over uitspraak, over valkuilen, duidelijke samenvattingen, antwoorden én volledige uitwerkingen bij alle opgaven, dat alles maakt dat Wiswijs goed is door te werken zonder het spoor bijster te raken.

Waarover gaat Wiswijs?
Het begint helemaal aan het begin, met getallen en rekenregels. Daarna komen diverse functies, grafieken en vergelijkingen aan de orde. Ruwweg is dat de algebra/analyse uit de onderbouw havo/vwo. Naast het opbouwen van een stevig wiskundig bouwwerk, is er ook ruim aandacht voor het toepassen van wiskunde.
Tot slot behandelt Wiswijs enkele veelgevraagde onderwerpen uit het bovenbouwprogramma havo/vwo: algebra, machten en logaritmen, differentiëren, kansberekening en combinatoriek.
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001788537
Auteur Pach, F.
Vakken Wiskunde

Anderen bestelden ook: