Het woord aan de verbeelding

Prijs: € 44,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het woord aan de verbeelding gaat over de mogelijkheden van spel en kunstzinnige media voor het sociaalagogisch werk. In het boek worden de mogelijkheid van het creëren van andere werkelijkheden (spel...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het woord aan de verbeelding gaat over de mogelijkheden van spel en kunstzinnige media voor het sociaalagogisch werk. In het boek worden de mogelijkheid van het creƫren van andere werkelijkheden (spel en vrijplaats), het uitlokken van intensieve ervaringen (flow) en non-verbale communicatie voor het agogisch werk van een heldere theoretische basis voorzien.
In de tweede deel van het boek worden moderne benaderingswijzen als ervaringsleren, narratief werken en dialooggestuurd werken beschreven en verbonden met 'de vrijplaats' en de non-verbale media. Ook komen hier de praktische toepassingsmogelijkheden voor het sociaalagogisch werk aan bod.

Deze geheel herziene uitgave van Het woord aan de verbeelding is meer aangepast aan de mogelijkheden en eisen van de student van deze tijd: vlot geschreven, toegankelijk - met gebruikmaking van digitale mogelijkheden ter verdieping.
Er zijn tekeningen, foto's en schematische overzichten toegevoegd voor meer overzicht en overdracht. De informatie is up to date gemaakt en met onderzoek onderbouwd. De begrippen 'vrijplaats', 'flow' en non-verbale communicatie hebben een meer prominente plek in het geheel gekregen.

Op de bijbehorende website staat verdiepingsmateriaal. De website beschrijft uitgebreide en zeer gevarieerde opdrachten voor studenten. Daarnaast toont de website voorbeelden, praktijkcasussen en links naar beeldmateriaal uit de praktijk.
Uitgever Bohn Stafleu Van Loghum
Druk 2
ISBN/EAN 9789031391622
Auteur Rosmalen, J.G.J. van
Vakken Maatschappijwetenschappen

Anderen bestelden ook: