Young blackbirds 2015

Prijs: € 15,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Young blackbirds (14-16) bestaat dit jaar uit: - Slam - The secret diary of Adrian Mole - The bunker diary Slam - Nick Hornby De zestienjarige Sam vindt het leven best wel okay. Zolang hij tenminste ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Young blackbirds (14-16) bestaat dit jaar uit:
- Slam
- The secret diary of Adrian Mole
- The bunker diary

Slam - Nick Hornby
De zestienjarige Sam vindt het leven best wel okay. Zolang hij tenminste maar kan doen wat hij wil: skateboarden, skateboarden en … eh … skateboarden. Op een dag slaat echter het noodlot (nou ja, noodlot: hij is zelf ook wel een beetje stom geweest) toe. Zijn kersverse vriendinnetje Alicia is zwanger. Van hem. En daar zit hij echt niet op te wachten.

The secret Diary of Adrian Mole - Sue Townsend
Adriaan Mole (13 ¾ oud) is een geboren tobber. Hij gaat gebukt onder de lasten van het leven: pukkels, lichaamsdelen die niet onder controle zijn te houden, zijn moeder die er met de buurman vandoor gaat, zijn werkeloze vader en een irritante hond. Over alles maakt hij zich intens zorgen. En bovendien ziet niemand dat hij eigenlijk superintelligent is. Maar er zijn ook lichtpuntjes: de veertienjarige Pandora, een negenentachtigjarige kettingroker en zijn vriend Nigel.

The Bunker Diary - Kevin Brooks
De dakloze jongere Linus wordt op een avond bedwelmd en ontvoerd. Als hij ontwaakt bevindt hij zich een in een witte, raamloze ruimte. Er is een lift, maar zonder bedieningspaneel. Er zijn zes slaapkamers, een keuken, een badkamer. In alle plafonds zitten camera’s en microfoons.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001866044
Auteur Noordhoff
Vakken Engels

Anderen bestelden ook: