Zakelijke communicatie voor professionals

Prijs: € 66,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het succes van professionals in organisaties hangt niet alleen van hun vakkennis af, maar ook van hun communicatie. Bij Zakelijke communicatie voor professionals zit de Campuz Creditcard met een perso...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het succes van professionals in organisaties hangt niet alleen van hun vakkennis af, maar ook van hun communicatie. Bij Zakelijke communicatie voor professionals zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Om goed te communiceren zijn kennis en vaardigheden nodig uit veel verschillende vakgebieden, zoals de (sociale) psychologie, de organisatiekunde, en de taal- en tekstwetenschappen.Zakelijke communicatie voor professionals integreerten presenteert deze kennis en inzichten in een relevante context voor elke professional zoals adviseren, presenteren, samenwerken, overtuigen, verkopen en communiceren bij een crisis.

Op deze manier werk je gericht aan essentiële competenties. Zakelijke communicatie voor professionals biedt veel concrete tips, bruikbare modellen, voorbeelden uit de praktijk en nuttige do’s & don’ts. Zowel in het boekals op de bijbehorende website worden praktische oefeningen aangeboden. Elk hoofdstuk bevat bovendien modellen voor zelfreflectie en (zelf)evaluatie.

Zakelijke communicatie voor professionals biedt alles wat de huidige student nodig heeft om straks effectief te zijn in zakelijke communicatie. Nota bene: Zakelijke communicatie voor professionals is de opvolger van Zakelijke Communicatie deel 1 en 2.
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001813208
Auteur Janssen, D.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: