Zo doe je een onderzoek

Prijs: € 19,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Zo doe je een onderzoek Organisaties laten geregeld onderzoeken uitvoeren. Een afgestudeerde van hogeschool of universiteit moet daarom beschikken over onderzoeksvaardigheden. Veel studenten krijgen d...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Zo doe je een onderzoek
Organisaties laten geregeld onderzoeken uitvoeren. Een afgestudeerde van hogeschool of universiteit moet daarom beschikken over onderzoeksvaardigheden. Veel studenten krijgen daarom vanaf het begin tot het eind van hun studie opdrachten om een onderzoek uit te voeren. Het eindproduct van het onderzoek is een onderzoeksrapport of een scriptie. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de site www.zodoejeeenonderzoek.noordhoff.nl. Hier vind je handige links en formulieren. Daarnaast is er een docentenhandleiding te vinden.
Deze uitgave onderscheidt zich door zijn compactheid. In acht korte hoofdstukken wordt de onderzoeker in spe door de verschillende fasen van het onderzoek doen geleid: het bepalen van het onderwerp en het schrijven van een onderzoeksplan; het ontwerpen van het onderzoek en het verzamelen en analyseren van gegevens; het formuleren van conclusies en aanbevelingen, het schrijven van het onderzoeksrapport en het afronden van het onderzoek. In aparte kaders worden aanvullende tips gegeven en er worden activiteiten aangereikt met het oog op het eigen onderzoek van de lezer.
'Zo doe je een onderzoek' is een how-to-do-boek met handige tools op de bijbehorende site, waarmee u met beperkte voorkennis een onderzoek uitvoert. Deze nieuwe druk is op een aantal punten ingrijpend herzien en aangevuld, naar aanleiding van onder meer commentaar van beroepsonderzoekers.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001816858
Auteur Grit, R. / Julsing, M
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: