Zo Maak Je Een Kwaliteitsplan

Prijs: € 20,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Zo maak je een kwaliteitsplan biedt de student een praktisch, gedegen en samenhangend stappenplan om te komen tot een kwaliteitsplan. Het boek biedt per stap eerst de noodzakelijke informatie over kwa...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Zo maak je een kwaliteitsplan biedt de student een praktisch, gedegen en samenhangend stappenplan om te komen tot een kwaliteitsplan. Het boek biedt per stap eerst de noodzakelijke informatie over kwaliteitsmanagement en zet de student vervolgens aan het werk. Het stappenplan begint met het organiseren van het project (intakegesprek met de opdrachtgever, het maken van een planning en het samenstellen van een projectteam). Vervolgens inventariseert en analyseert de student de huidige situatie. Daarna bepaalt de student het kwaliteitsbeleid, waarna projecten en maatregelen worden gedefinieerd. Tenslotte wordt het kwaliteitsplan geschreven en uitgevoerd.

De website www.zomaakjeeenkwaliteitsplan.noordhoff.nl biedt handige tools, zoals een planningsformulier, een urenregistratieformulier, een model voor procedurebeschrijving, een checklist voor een offerte en een model voor een kwaliteitsplan.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001766702
Auteur Gerritsma, M. Grit, R.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: