Zo maak je een marketingcommunicatieplan

Prijs: € 19,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Zo maak je een Marketingcommunicatieplan Zo maak je een marketingcommunicatieplan leert je hoe je zelf snel een succesvol marketingcommunicatieplan kunt ontwikkelen. Het biedt je een superoverzichteli...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Zo maak je een Marketingcommunicatieplan
Zo maak je een marketingcommunicatieplan leert je hoe je zelf snel een succesvol marketingcommunicatieplan kunt ontwikkelen. Het biedt je een superoverzichtelijk stappenplan waarmee je gemakkelijk zelfstandig aan de slag kunt. Per stap krijg je de nodige achtergrondinformatie. Centraal staat het marketingplan dat jij verder gaat uitwerken en verdiepen in het marketingcommunicatieplan. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website. Daar vind je leuke cases en levendige opdrachten en een helder model stappenplan.
Je leert de omgevingsanalyse, doelgroepen, doelstellingen en de strategie te bepalen. Aan bod komen verder de communicatiemix, het creatieve ontwikkelingsproces, de mediakeuze en het budget. Natuurlijk vind je in dit eigentijdse boek ook alles over de online marketingcommunicatie. Glashelder geïllustreerd met sprankelende praktijkvoorbeelden van internationale concerns zoals Coca Cola, Ford en Dove. Zeker weten dat de theorie gaat leven voor je en dat je het plan met veel plezier gaat uitwerken!
Het is een compact en handzaam boekje dat je prima naast de bestaande literatuur over dit onderwerp kunt inzetten. Een ideale aanvulling dus! Het boekje gaat in op zowel B2C- als B2B-producten.
Waarom kiezen voor Zo maak je een Marketingcommunicatieplan:
- duidelijk overzicht van traditionele en online marketingcommunicatie;
- compleet met stappenplan en praktijkgerichte cases;
- ideaal voor het zelfstandig ontwikkelen van een marketingcommunicatieplan!


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001303921
Vakken Economie

Anderen bestelden ook: