Zo maak je een personeelsplan

Prijs: € 18,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Zo maak je een personeelsplan biedt de student een praktisch, gedegen en samenhangend stappenplan om te komen tot een personeelsplan. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toe...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Zo maak je een personeelsplan biedt de student een praktisch, gedegen en samenhangend stappenplan om te komen tot een personeelsplan. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

Een personeelsplan – ook wel personeelsbeleidsplan genoemd – is een middel om het ontwikkelde personeelsbeleid uit te voeren.Per stap biedt het boek kort de noodzakelijke informatie en zet je vervolgens aan het werk. Het stappenplan begint met het organiseren van het project (intakegesprek met de opdrachtgever, het maken van een planning en het samenstellen van een projectteam). Vervolgens inventariseer en analyseer je de huidige situatie. Daarna bepaal je in overleg met je opdrachtgever het te voeren personeelsbeleid, waarna projecten en maatregelen worden gedefinieerd. Ten slotte wordt het personeelsplan geschreven, gepresenteerd en indien nodig, uitgevoerd.

De bijbehorende website biedt handige tools, zoals een Planningsformulier, Urenregistratieformulier, Model SWOT-analyse, Model Personeelsplan, Model opleidingsplan en voorbeeld procedures.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001775575
Auteur Gerritsma, M.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: