Zorgpad niveau 3 theorieboek begeleiden in de zorg

Prijs: € 51,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Begeleiden in de zorg Wat is psychosociale zelfredzaamheid en hoe kun je de zorgvrager hierin begeleiden? Hoe begeleid je naastbetrokkenen van de zorgvrager en wat is het belang van het sociale netwer...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Begeleiden in de zorg
Wat is psychosociale zelfredzaamheid en hoe kun je de zorgvrager hierin begeleiden? Hoe begeleid je naastbetrokkenen van de zorgvrager en wat is het belang van het sociale netwerk? Welke emoties en emotionele problemen kun je als verzorgende tegenkomen in de zorg? Wat is palliatieve zorg en wat is terminale zorg? En hoe begeleid je de zorgvrager in dergelijke situaties?
Dit theorieboek geeft antwoord op deze en vele andere vragen. Je leert wat je rol is als verzorgende bij het begeleiden van een zorgvrager en hoe je omgaat met bijvoorbeeld verliessituaties. De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verzorgende-IG.
‘Begeleiden in de zorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872670
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: