Zorgpad niveau 3/4 theorieboek communicatie in de zorg

Prijs: € 43,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Communicatie in de zorg Dit theorieboek bevat algemene kennis over het communicatieproces in de gezondheidszorg. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Ver...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Communicatie in de zorg
Dit theorieboek bevat algemene kennis over het communicatieproces in de gezondheidszorg. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verzorgende-IG.
Je leert onder andere over je plek als verzorgende in het communicatieproces, hoe je moet observeren en interpreteren en vragen stelt. Daarnaast leer je hoe je jezelf ontwikkelt, welke leerstijlen er zijn en hoe je reflecteert.
Verder vind je in dit boek informatie over hoe je je eigen grenzen bewaakt, hoe je samenwerkt met collega’s, welke moeilijke situaties je kunt tegenkomen en wat ieders rol daarbinnen is.
‘Communicatie in de zorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872687
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: