Zorgpad niveau 3 theorieboek gehandicaptenzorg

Prijs: € 61,30
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Gehandicaptenzorg Hoe ziet het werk eruit als je in de gehandicaptenzorg werkt? Wat zijn de oorzaken van een verstandelijke handicap? Hoe ga je als verzorgende met deze zorgvragers om? Welke woonvorme...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Gehandicaptenzorg
Hoe ziet het werk eruit als je in de gehandicaptenzorg werkt? Wat zijn de oorzaken van een verstandelijke handicap? Hoe ga je als verzorgende met deze zorgvragers om? Welke woonvormen bestaan er voor deze zorgvragers?
Dit theorieboek geeft antwoord op bovenstaande en nog veel meer vragen. Je leert wat het inhoudt om in de gehandicaptenzorg te werken, wat je zoal kunt tegenkomen en hoe je hier het best mee omgaat. De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verzorgende-IG.
‘Gehandicaptenzorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872700
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: