Zorgpad niveau 3 theorieboek kennismaken met de zorg

Prijs: € 43,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Kennismaken met de zorg Dit theorieboek bevat alle algemene kennis die je nodig hebt voordat je aan de slag gaat binnen de gezondheidszorg. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door h...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Kennismaken met de zorg
Dit theorieboek bevat alle algemene kennis die je nodig hebt voordat je aan de slag gaat binnen de gezondheidszorg. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verzorgende-IG.
Je leert onder andere de doelgroepen kennen waarmee je in je werk te maken kunt krijgen, je leert over de soorten zorg (mantelzorg, zelfzorg en professionele zorg) die er zijn en in welke branches je kunt werken na afronding van je studie.
Verder lees je in dit boek hoe de Nederlandse gezondheidszorg momenteel is georganiseerd en wat de doelen binnen de zorg zijn. Als achtergrondinformatie is er een paragraaf toegevoegd over de geschiedenis van de ziekenzorg en over hoe het er in de oudheid aan toeging op het gebied van medische zorg.
‘Kennismaken met de zorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872724
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: