Zorgpad niveau 3 theorieboek plannen en afstemmen van zorg

Prijs: € 36,05
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Plannen en afstemmen van zorg Dit theorieboek leert je alles over hoe je de zorg organiseert en afstemt op de zorgvrager. Ook wordt er inhoudelijk dieper ingegaan op hoe je methodisch werkt als verzor...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Plannen en afstemmen van zorg
Dit theorieboek leert je alles over hoe je de zorg organiseert en afstemt op de zorgvrager. Ook wordt er inhoudelijk dieper ingegaan op hoe je methodisch werkt als verzorgende en hoe je een zorgplan of overdracht schrijft.
De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verzorgende-IG. Voor jou als verzorgende is het van belang dat je goed weet wat het zorgprobleem is en wat de wensen van de zorgvrager zijn, zodat je duidelijke zorgdoelen kunt opstellen en je activiteiten daarop kunt afstemmen.
‘Plannen en afstemmen’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872755
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: