Zorgpad niveau 3 theorieboek wonen en huishouden

Prijs: € 51,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Wonen en huishouden Wat houdt ‘regie over je eigen leven’ in? Hoe geef je de juiste hulp aan anderen? Welke valkuilen kom je tegen in het begeleidingsproces? Wat zijn je taken in het huishouden? Hoe o...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Wonen en huishouden
Wat houdt ‘regie over je eigen leven’ in? Hoe geef je de juiste hulp aan anderen? Welke valkuilen kom je tegen in het begeleidingsproces? Wat zijn je taken in het huishouden? Hoe ondersteun je de zorgvrager bij de maaltijd? En welke kledingadviezen kun je de zorgvrager geven?
Dit theorieboek geeft antwoord op deze en vele andere vragen. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verzorgende-IG.
‘Wonen en huishouden’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872847
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: