Zorgpad niveau 4 theorieboek algemeen ziekenhuis

Prijs: € 71,60
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Algemeen ziekenhuis (AZ deel I) Ga je als verpleegkundige in het ziekenhuis werken? Dit theorieboek bevat alle voorwaardelijke kennis om in de praktijk van de branche AZ aan de slag te gaan. De inhoud...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Algemeen ziekenhuis (AZ deel I)
Ga je als verpleegkundige in het ziekenhuis werken? Dit theorieboek bevat alle voorwaardelijke kennis om in de praktijk van de branche AZ aan de slag te gaan. De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Welke soorten ziekenhuizen en afdelingen zijn er? Met welk soort problemen worden zorgvragers opgenomen in het ziekenhuis? Welke wetten en richtlijnen bestaan er voor zowel zorgvragers als verpleegkundigen met betrekking tot de veiligheid? Hoe gaan een opname, overplaatsing en ontslag in zijn werk? Wat gebeurt er bij een medisch onderzoek in het ziekenhuis? Op deze en nog veel meer vragen wordt uitgebreid ingegaan in dit theorieboek.

‘Algemeen ziekenhuis’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872854
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: