Zorgpad niveau 4 theorieboek begeleiden in de zorg

Prijs: € 61,30
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Begeleiden in de zorg Dit theorieboek bevat alle voorwaardelijke kennis om in een van de vier branches te werken als verpleegkundige. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwa...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Begeleiden in de zorg
Dit theorieboek bevat alle voorwaardelijke kennis om in een van de vier branches te werken als verpleegkundige. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Wat is psychosociale zelfredzaamheid en wat is je rol als verpleegkundige bij het begeleiden van de zorgvrager? Hoe begeleid je naastbetrokkenen en wat is het belang van een sociaal netwerk? Hoe organiseer je palliatieve en terminale zorg rond de zorgvrager? Dit zijn enkele vragen die in dit boek uitgebreid aan bod komen en worden beantwoord.
‘Begeleiden in de zorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872878
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: