Zorgpad niveau 4 theorieboek crisissituaties en onvoorz sit

Prijs: € 33,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Crisissituaties en onvoorziene situaties in de zorg In dit theorieboek leer je welke verschillende crisissituaties je kunt tegenkomen in de zorg. De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek z...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Crisissituaties en onvoorziene situaties in de zorg
In dit theorieboek leer je welke verschillende crisissituaties je kunt tegenkomen in de zorg. De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Crisissituaties in de zorg kunnen ontstaan ten gevolge van gedragsproblemen of somatische problemen van een zorgvrager. Als verpleegkundige moet je weten hoe te handelen in zo’n situatie en welke eerste hulp je (zo nodig) kunt toedienen. Wat doet de organisatie aan crisispreventie? Naast crisissituaties kun je ook te maken krijgen met calamiteiten. Waar moet je dan aan denken en op welke manier rapporteer je een calamiteit?
‘Crisissituaties en onvoorziene situaties in de zorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872922
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: