Zorgpad niveau 4 theorieboek geestelijke gezondheidszorg

Prijs: € 71,60
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) Ga je als verpleegkundige werken in de GGZ? Dan lees je in dit theorieboek alles wat je moet weten over de praktijk van deze branche. De inhoud en de indeling van de ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
Ga je als verpleegkundige werken in de GGZ? Dan lees je in dit theorieboek alles wat je moet weten over de praktijk van deze branche. De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Het eerste deel biedt je een inkijkje in de psychiatrie en de organisatie van de zorg. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op de diverse (psychosociale en psychiatrische) ziektebeelden die je tegenkomt in de GGZ en op de verschillende behandelvormen. Ook lees je uitgebreid over zelfmanagement en de begeleiding van de psychiatrische zorgvrager, maar ook over wat te doen in geval van een crisissituatie.
‘Geestelijke gezondheidszorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872892
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: