Zorgpad niveau 4 theorieboek gehandicaptenzorg

Prijs: € 71,60
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Gehandicaptenzorg (GHZ) Dit theorieboek bevat alle voorwaardelijke kennis om in de praktijk van de branche GHZ te kunnen werken als verpleegkundige. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaa...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Gehandicaptenzorg (GHZ)
Dit theorieboek bevat alle voorwaardelijke kennis om in de praktijk van de branche GHZ te kunnen werken als verpleegkundige. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Hoe ziet het verpleegkundig werk in de GHZ eruit? Wat zijn de zorgbehoeften en hoe stel je een zorg(leef)plan op? Wat zijn de oorzaken van een verstandelijke beperking en welke niveaus zijn er? Hoe stimuleer je gezond gedrag bij de zorgvrager of hoe kun je dit als verpleegkundige beïnvloeden? Dit zijn enkele vragen die uitgebreid aan bod komen in het theorieboek.
‘Gehandicaptenzorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872915
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: