Zorgpad niveau 4 theorieboek kraamzorg kinderen en jeugdigen

Prijs: € 71,60
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Kraam, kinderen en jeugdigen In dit theorieboek leer je alles over zwangerschap, kraamzorg, de baring en de ontwikkeling van het kind. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kw...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Kraam, kinderen en jeugdigen
In dit theorieboek leer je alles over zwangerschap, kraamzorg, de baring en de ontwikkeling van het kind. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Hoe is de kraamzorg in Nederland georganiseerd? Wat gebeurt er tijdens een zwangerschap en wat zijn de rechten van het ongeboren kind? Hoe assisteer je bij een bevalling? Met welke ziekten kunnen kinderen in het ziekenhuis worden opgenomen? Hoe ziet de zorg voor een zuigeling, peuter of kleuter eruit? Op deze en nog veel meer vragen wordt uitgebreid ingegaan in dit theorieboek.
‘Kraam, kinderen en jeugdigen’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872939
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: