Zorgpad niveau 4 theorieboek oriëntatie op de gez.zorg

Prijs: € 43,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Niveau 4 Oriëntatie op de gezondheidszorg In dit theorieboek wordt dieper ingegaan op de gezondheidszorg in het algemeen en op wat je als verpleegkundige zoal in je werk kunt tegenkomen. De inhoud en ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Niveau 4
Oriëntatie op de gezondheidszorg
In dit theorieboek wordt dieper ingegaan op de gezondheidszorg in het algemeen en op wat je als verpleegkundige zoal in je werk kunt tegenkomen. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Hoe is de gezondheidszorg georganiseerd en hoe ging het er vroeger aan toe? Hoe leer je te werken vanuit een visie en wat is jouw visie op zorg? Wat is het verschil tussen persoonlijke en professionele waarden en normen en welke ethische dilemma’s kun je in je werk tegenkomen? En wat zijn de uitgangspunten van professionele zorg? Dit boek geeft antwoord op al deze vragen, zodat je straks beter voorbereid bent op het werken in de gezondheidszorg.
‘Oriëntatie op de gezondheidszorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872953
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: