Zorgpad niveau 4 theorieboek oriëntatie op de gezondheidszorg

Prijs: € 42,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Oriëntatie op de gezondheidszorg In dit theorieboek wordt dieper ingegaan op de gezondheidszorg in het algemeen en op wat je als verpleegkundige zoal kunt tegenkomen in je werk. De inhoud en de indeli...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Oriëntatie op de gezondheidszorg
In dit theorieboek wordt dieper ingegaan op de gezondheidszorg in het algemeen en op wat je als verpleegkundige zoal kunt tegenkomen in je werk. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het opleidingsprofiel Bachelor Nursing 2020 en de bijbehorende Body of Knowledge & Skills (BoKS).
Hoe is de huidige gezondheidszorg georganiseerd en hoe ging het er vroeger aan toe? In welke branches kun je werken als verpleegkundige? Hoe leer je te werken vanuit een visie? Wat is het verschil tussen persoonlijke en professionele waarden en normen? Welke ethische dilemma’s kun je in je werk tegenkomen? Wat zijn de uitgangspunten van professionele zorg? Dit theorieboek geeft antwoord op al deze vragen, zodat je straks beter voorbereid bent op het werken in de gezondheidszorg.
‘Oriëntatie op de gezondheidszorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van hbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872632
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: