Zorgpad niveau 4 theorieboek plannen en coördineren van zorg

Prijs: € 46,35
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Plannen en coördineren van zorg Hoe werk je vraaggericht als verpleegkundige? Waar bestaat het verpleegkundig proces uit en hoe verzamel je gegevens die je nodig hebt voor je werk? Hoe stel je een ver...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Plannen en coördineren van zorg
Hoe werk je vraaggericht als verpleegkundige? Waar bestaat het verpleegkundig proces uit en hoe verzamel je gegevens die je nodig hebt voor je werk? Hoe stel je een verpleegkundige diagnose of een verpleegplan op en met welke informatiesystemen werk je in de zorg?
Al deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in dit theorieboek, waarin je leert plannen en coördineren als verpleegkundige. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
‘Plannen en coördineren van zorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872991
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: