Zorgpad niveau 4 theorieboek professioneel handelen in de zorg

Prijs: € 36,05
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Professioneel handelen in de zorg Hoe bevorder je je eigen deskundigheid als verpleegkundige? Met welke beroepsgroepen werk je samen in de zorg? Wat is jouw rol daarin precies? Hoe bepaal je of er spr...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Professioneel handelen in de zorg
Hoe bevorder je je eigen deskundigheid als verpleegkundige? Met welke beroepsgroepen werk je samen in de zorg? Wat is jouw rol daarin precies? Hoe bepaal je of er sprake is van kwaliteitszorg en hoe bewaak je de kwaliteit van je eigen werkzaamheden? Hoe begeleid je collega’s en stagiaires?
Dit zijn enkele vragen die in dit theorieboek uitgebreid aan bod komen. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
‘Professioneel handelen in de zorg’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872946
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: