Zorgpad niveau 4 theorieboek verpleeg- en verzorgingshuizen

Prijs: € 71,60
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Verpleeg- en verzorgingshuizen (VVT deel II) Wat zijn de kenmerken van verpleeg- en verzorgingshuizen en hoe ziet de rol van de verpleegkundige eruit binnen deze setting? Hoe begeleid je een zorgvrage...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Verpleeg- en verzorgingshuizen (VVT deel II)
Wat zijn de kenmerken van verpleeg- en verzorgingshuizen en hoe ziet de rol van de verpleegkundige eruit binnen deze setting? Hoe begeleid je een zorgvrager? Hoe gaat een opname van een zorgvrager in het verpleeg- of verzorgingshuis in zijn werk en welk soort problemen brengt de veelal oudere zorgvrager die opgenomen wordt met zich mee?
Dit theorieboek bevat alle kennis die je als verpleegkundige nodig hebt om in de praktijk van het verpleeg- of verzorgingshuis aan de slag te gaan. De inhoud en de indeling van de leerstof zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
‘Verpleeg- en verzorgingshuizen’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
De inhoud van de branche VVT beslaat twee uitgaven: Thuiszorg (VVT deel I) en Verpleeg- en verzorgingshuizen (VVT deel II). Deel I gaat in op het verlenen van zorg aan zorgvragers in de thuissituatie. Deel II (dus het boek dat je nu in handen hebt) bevat alle kennis die je nodig hebt om in de praktijk aan de slag te gaan met de doelgroepen uit verpleeg- en verzorgingshuizen. Hierbij ligt de nadruk op zorgvragers die revalideren, ouderen, ouderen met psychogeriatrische problemen en het begeleiden van groepen zorgvragers.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872984
Auteur Noordhoff
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: